BCM transtech

bcm transtech a/s har valgt Tick Cad
bcm transtech a/s er verdens førende udbyder af automatiserede lagersystemer til effektiv håndtering og opbevaring af produktionsmateriale til pap og bølgepapindustrien.

Virksomheden har i dag mere end 30 kvalificerede medarbejdere indenfor udvikling, produktion, salg og service, der er med til, at opfylde kundernes behov i hele verden. bcm transtech a/s anvender Autodesk Inventor samt Vault og samarbejder med Tick Cad om effektivisering og dokumentation, senest har virksomheden tilføjet Tick Tool Manage til paletten af professionelle værktøjer.  

Tick Tool Manage gør det nemt for os at tilpasse og udfylde iProperties, programmet giver et hurtig og effektiv overblik samt dxf, pdf mfl. filer generes med et klik. Programmet sparer os for ca 4-5 timer om ugen i manuelt arbejde siger Michael Kallestrup, CAD coordinator fra bcm transtech a/s
Hos Tick Cad gør vi det nemt, at få den rette løsning
Har du også behov for, at få optimeret jeres work-flow, der kan forbedre virksomhedens konkurrenceevne og bundlinje, så vi sikrer, at arbejdspladserne bliver i Danmark? Kontakt os på tlf. 72 118 184 for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.