Autodesk til byggeri

Med udgangspunkt i vores faglighed og erfaring, er vores mål at hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger til din virksomhed. Hvad enten du er arkitekt, ingeniør, entreprenør, så søger du sikkert at få adgang til så meget information og data omkring dine modeller, som muligt.


Tick Cad hjælper dig med at gøre dine designs og modeller til værdifulde informationskilder for alle parter i dine projekter. Ved at strukturere og dele de digitale modeloplysninger, skaber du hurtigere projektforløb, minimerer fejlomkostninger, og derved bedre økonomi i dine designprojekter.

Matterport forsikringsbranchen dokumentation

Autodesk events til byggeri

Tick Cad er Autodesk Gold Partner.

Vi afholder løbende kurser, seminarer, workshops og webinarer omkring brugen af Autodesk løsninger indenfor byggeri

Autodesk CAD-software til arkitekten, ingeniøren og entreprenøren

AEC Collection, Revit, Navisworks, CFD, AutoCAD mfl. indeholder et omfattende udvalg af funktioner, der kan optimere virksomhedens workflow og dermed styrke konkurrenceevnen - nu og i fremtiden.

Tick Cad har indgående branchekendskab og du er sikret rådgivning i øjenhøjde, hvad enten du er ny bruger af 3D CAD-software eller efterspørger en kompleks løsning med integration til jeres virksomheds øvrige systemer og eksterne partnere.

Tick Cads eksperter er med hele vejen, og arbejder tæt sammen med jeres produktudviklingsteam for at identificere de nødvendige teknologier og processer, der sikrer jer den helt rigtige løsning, som skaber de optimale rammer for jeres produktionsmuligheder.

Matterport forsikringsbranchen dokumentation

Autodesk byggeri nyheder, cases og blogs

Tick Cad har implementeret en lang række forskellige løsninger hos kunder indenfor byggeri.
Læs mere omkring hvordan andre virksomheder indenfor byggeriet arbejder med Autodesk løsninger, hvilke udfordringer de har stået overfor og hvilke løsninger de har fået implementeret.

Showreel - Autodesk løsninger til byggeri

Har du brug for yderligere info omkring Autodesk løsninger til byggeri?

Kontakt vores produktspecialister!

Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
Derfor arbejder Tick Cad målrettet på at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.

Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller udfyld formularen herunder

Autodesk AEC software løsninger