Architecture Engineering & Construction Collection (1 år)

Architecture Engineering & Construction Collection (1 år)

25.425,00 kr. ekskl. moms

Få adgang til et sæt integrerede værktøjer, der klæder dig på til at møde enhver projektudfordring – nu og i fremtiden. Brug kraftfulde BIM- og CAD-arbejdsgange aktiveret af et omfattende sæt software og tjenester til at levere dit bedste arbejde og forblive konkurrencedygtig.

 • Architecture Engineering & Construction Collection

  Effektive BIM- og CAD-værktøjer til alle dine projekter

  Med Architecture Engineering & Construction Collection fra Autodesk får du adgang til en bred vifte af integrerede værktøjer, designet til at håndtere enhver udfordring i dine projekter. Oplev kraftfulde BIM (Building Information Modeling) og CAD (Computer-Aided Design) arbejdsgange, støttet af en omfattende samling af software og services, der hjælper dig med at levere dit bedste arbejde og få en fordel over konkurrenterne.

  Skab Flawless Designs med en problemfri proces

  Vores Collection gør det nemmere for dig at skabe konceptuelle designs, som kan flyttes direkte ind i BIM-arbejdsgange for at færdiggøre detaljeret designarbejde. Med mulighed for at optimere og udforske dine designs gennem integreret analyse og visualisering, løfter vi din designproces til næste niveau.

  Indeholder Essentielle Værktøjer som Revit og AutoCAD

  Collection inkluderer en lang række væsentlige værktøjer, nemlig Revit, Autodesk Forma, AutoCAD, Navisworks Manage , Robot Structural Analysis Professional, Advanced Steel,  Infraworks, Insight, Civil 3D, ReCap Pro, 3ds Max , Fabrication CADmep,  Autodesk Docs og Autodesk Rendering.. Uanset om du arbejder med infrastruktur, bygningsdesign, eller konstruktion, har vi de nødvendige værktøjer til dit projekt.

  Hvorfor vælge AEC Collection?

  Komplet sæt af BIM-værktøjer: Vær klar til enhver opgave med et komplet sæt af BIM-værktøjer, der inkluderer både Revit og AutoCAD, til en overkommelig pris. Med adgang til over et dusin yderligere værktøjer, kan du udforske nye arbejdsgange og projekter.

  Enkel Software- og Licensstyring: Slip for besværet med at administrere flere produktlicenser. Få detaljeret indsigt i produktbrugen. Download, installer og brug nemt så mange produkter i kollektionen, som du ønsker, når du ønsker det.

  Adgang til Seneste og Tidligere Udgivelser: Sikr softwarekompatibilitet på tværs af dit team ved at få adgang til tidligere versioner efter behov. Hold dig ajour med de nyeste udgivelser og implementer opdateringer på dine præmisser.

  Fandt du ikke, hvad du søger?

  Dette produkt fås også som 3-årig aftale, dagslicens og som tillæg til eksisterende aftaler.

  Så lad os hjælpe dig

  Send os en mail via knappen herunder, så tager vi kontakt hurtigst muligt.

  Kontakt vores produktspecialister!

  Kun de bedste løsninger giver værdi for din virksomhed.
  Derfor arbejder Tick Cad målrettet på at yde den bedste support og hjælpe kunderne med at finde de rigtige løsninger.

  Kontakt os på telefon +45 72 118 184 eller udfyld formularen herunder