Pressemeddelelse 12. april 2018

Tick Cad bliver forhandler af 3D-scannere fra FARO

Horsens-virksomheden Tick Cad går nu ind på det boomende marked for 3D-scanning. Teknologien har et enormt potentiale til at hjælpe i alle brancher, hvor præcis opmåling er en kritisk faktor.

Tick Cad, der forhandler og udvikler 3D-software er nu blevet forhandler af 3D-scannere fra FARO. Scannerne danner et 3D-billede af omgivelserne med flere hundredtusinder præcise målepunkter. Billedet kan man efterfølgende åbne på computeren og tage mål ud fra.

”Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for brugen, men generelt kan man sige, at alle brancher hvor måltagning er vigtigt, vil have stor fordel af 3D-scanning. Et eksempel kunne være et byggefirma, der skal sætte altaner op. De kan med en enkelt 3D-scanning af en bygning, få alle de mål, de skal bruge til projektering og installation,” siger Leif Jessen Hansen fra Tick Cad.

Det billede, som scanneren tager, minder om Googles Streetview, med den forskel, at man har alle afstande til rådighed. Det kan bruges industrielt, når en ny maskine eksempelvis skal indpasses i et eksisterende produktionsflow.

”Scanneren kan populært sagt bruges med fordel af alle som bruger målebåndet i hverdagen. Det kan være alt fra installatører, arkitekter, ingeniører og montører,” fortæller Leif Jessen Hansen.

Tick Cad vil i første omgang tilbyde 3D-scannerne til deres eksisterende kunder, der alle arbejder professionelt med 3D-software. Scanningerne kan nemlig integreres i 3D-software som Autodesk Inventor og Revit, og det betyder, at man kan arbejde med sine modeller og placere dem i scanningen. På den måde kan man udarbejde løsninger på computeren, der umiddelbart kan sættes op i den virkelige verden.

”Alle der arbejder med opmåling ved, hvor dyrt det er, hvis man laver en fejl, mangler en opmåling eller skal foretage opmålinger på svært tilgængelige steder. En 3D-scanner løser disse problemer, og kan give en betydelig konkurrencefordel for de virksomheder, der kommer med på vognen,” mener Leif Jessen Hansen.

Tick Cad forhandler 3D-scannere men kan også tilbyde konsulenthjælp og demonstration.

For yderligere information kontakt venligst

Tick Cad, tlf. +45 72 118 184, www.tickcad.dk

 

 

Tick Tool

Se tutorials og hold dig opdateret om nye releases. 

Support

Til Inventor, Revit, Vault og AutoCAD og Autodesks Design Collections. 

Produkter

Se de mest anvendte softwareløsninger til produktion, design og byggeri fra Autodesk. 

 

 

 

Produkter 

 


 Events

Få ny værdifuld viden og bliv en bedre CAD bruger på en af de mange workshops og kurser.

                                  

Tirsdage med Bjørg 

Hver tirsdag kl 14 - 16 kan du komme og få inspiration og tips til Revit & AutoCAD.

Bjørg Blomgreen Bent Revit og AutoCAD

 

Autodesk Gold Partner

Seneste nyheder

Følg os på Facebook

Tick Cad er certificeret Autodesk Partner,
med specialiceringer på Product Design & Manufacturing og Architecture, Engineering & Construction.

color on white

  

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Gode løsninger giver bedre bundlinje!

Med fleksibilitet, nærvær og engagement lytter vi til jeres behov, drøfter og løfter opgaverne i et gensidigt samarbejde baseret på erfaring, knowhow og tillid.

Top