Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Nyhedsbrev September 2016

I dette nyhedsbrev kan du læse om de kommende erfa- og gåhjem møder, hvor du som bruger af Inventor kan få værdifuld viden om muligheder både i Inventor og hvordan data fra Inventor kan overføres til andre af virksomhedens systemer.
Se også resultatet af undersøgelsen om brugen af Tick Tool Manage, der viser, hvilke funktioner der anvendes oftest og bliv fristet af den nye SpaceMouse Enterprise i shoppen. 

ERFA-møde for Inventorbrugere

Erfamødet er henvendt til Inventorbrugere, der er interesserede i, at arbejde endnu mere effektivt ved hjælp af optimering af designprocessen med de værktøjer, der er tilgængelige i programpakken og med Tick Tool for sikkerhed og overblik. 


ERFA- møderne afholdes i Skive d. 1. november  og Fredericia d. 3. november


Blandt punkterne på agendaen er: Fordelene ved et firmaspecifikt ContentCenter • Muligheder og faldgruber ved opbygning af Konfigurator • Factory Design Utillities • Tips og tricks. 

Se agenda og tilmeld

Fra Autodesk Inventor til Microsoft Dynamics

Har I taget aktivt stilling til hvordan samarbejdet skal være mellem Inventor og jeres økonomisystem?
I samarbejde med TO-Plus indbyder vi til gå-hjem møde i hhv Horsens 5. oktober og Odense 6. oktober, hvor vi gennemgår muligheder for integration fra Inventor til Microsoft Dymanics.

Se mere og tilmeld 

Inventor tips fra supporten

Hjælp min computer siger lyde når jeg arbejder i Inventor!!!
Er du træt af at høre lyde, når du selv eller din kollega har succes med at lave en constraint i Inventor, så findes hjælpen her: 
Gå til menuen Tools > Application Options, vælg Assembly og fjern fluebenet i "Relationhip audio notification" - så bliver der mere ro på kontoret :) 

Tilmeld dig et ERFA-møderne og få flere tips til Applications Options

 Kampagne fra Autodesk - Spar op til 50%

.

Opgradér ældre icenser
Har I en ældre Autodesk licens (R14 - 2016 perpetual licens eller en 2017 licens uden aktiv subscription) er der mulighed for at spare op til 50% ved leje af en 3-årig licens. 
Se indhold af de nye Collections her og kontakt Tick Cad for at høre nærmere om dine muligheder.

Tick Tool Manage - Brugerundersøgelse

I september udsendte vi et spørgeskema til alle brugere af Tick Tool Manage for i samspil med brugerne at fortsætte udviklingen på de områder, der giver mest værdi.

Svarene viser, at der i gennemsnit kan spares en dag om måneden pr bruger og at det primært er den hurtige generering af 2D og det visuelle overblik over filstatus der giver fordelene. 

Se brugerundersøgelsen her

Opdater til nyeste version

Er din version af Tick Tool Manage installeret før 1. juni 2016, så klik herunder og udfyld med relevante oplysninger, så sender vi installationspakke med din opdatering.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Inventor Projektpakke

Lej en komplet løsning til jeres projektansættelse
Inventor Projektpakke er en stor fordel, når eksterne konsulenter indkaldes til et projekt eller som hjælp ved spidsbelastninger, hvor indkøb af hardware og bøvl med installation, nu kan helt kan undgås. 

Maskinen leveres installeret med Autodesk Inventor Professional og aftalen kan forlænges.

SpaceMouse Enterprise Kit 

Få den nye SpaceMouse Enterprise bundlet med CadMouse og CadPad for kun 2990,- ex moms
Pris ved køb udenfor kampagn
e 3.800,- ex moms

 

Følg også Tick Cad på Linkedin - vi udsender opdatering om arrangementer, produktopdateringer mv. ca. 1 gang om ugen.   
Kontakt os for support, tilbud på licenser, opgradering til Inventor R2017, demo af Tick Tool på jeres modeller eller aftal et møde for gennemgang af jeres workflows og programmering af specialfunktioner. 

Med venlig hilsen
Tick Cad

Tick Cad ansætter praktikant til analyse og markedsføring

Janni Steffensen

 

Jannie Steffensen er som led i uddannelsen Global Business Engineering på VIA startet på et halvt års praktik hos Tick Cad. Her skal hun foretage markedsundersøgelser og analysere mulighederne for udvikling af Tick Cads portefølje. 

"Det er spændende, at kunne anvende teorien fra skolen i den virkelige verden. Jeg har allerede efter de første uger lært meget, blandt andet om barriererne mellem teori og praksis," fortæller Jannie Steffensen, der er 25 år og går på syvende semester.

"Tick Cad har gode erfaringer med samarbejdet med VIA om praktikforløb og vi oplever at forløbende er med til at udvikle både virksomhed og den studerende," siger Karina H. de Lichtenberg. 

Praktikplads fører til fast stilling

Igennem det seneste halve år har CAD-virksomheden Tick Cad ApS i Horsens haft en praktikant fra ICT-ingeniøruddannelsen. Det har været en stor succes, som har ført til aftale om fastansættelse når Søren Nørgaard Tick Caduddannelsen er færdig.

Søren Nørgaard på 28 år er på sidste del af sin uddannelse som ITC-ingeniør. Han har netop afsluttet sit praktikophold hos Tick Cad i Horsens, der forhandler og udvikler løsninger til Autodesk Inventor. Søren og Tick Cad fandt hinanden gennem BusinessHorsens’ matchmaker, og det har alle parter været glade for:

”Jeg har været en del af hverdagen i virksomheden, og det har givet mig et stort indblik i det virkelig liv, hvor programmering sker i samspil med kunder og kolleger,” siger Søren.
Særlig positivt har det været, at være blevet taget med i store projekter og bidrage til løsninger i tæt kundekontakt.

Nye øjne på virksomhedens udfordringer

”Vi har haft stor glæde af at have Søren hos os. Der har været fart på, og i kraft af sin uddannelse har han været i stand til at komme med nye løsninger på nogle af de udfordringer, vi står med. Det har været et kæmpe plus,” siger direktør i Tick Cad, Karina Lichtenberg.
”Når man kommer ud i en virksomhed, så kan det i nogle tilfælde være en fordel at have teorien fra skolebænken. Mine kolleger i Tick Cad har ofte kunne gøre brug af den nyeste teori, som jeg har med mig fra uddannelsen, og det har det givet et spændende samspil,” fortæller Søren. Han fremhæver desuden, at han har haft en stor grad af selvstændighed, og at der er blevet lyttet til hans input.

Job står parat efter uddannelsen

I de seneste seks måneder har Sørens programmeringsevner haft en positivt indvirkning på virksomhedens udvikling af add-ons til Autodesk Inventor. Det har blandt andet kunne lade sig gøre, fordi Tick Cad er en lille virksomhed, hvor hver medarbejder gør en stor forskel og fordi kunderne har taget godt i mod Søren som medspiller i udviklingsfasen. Faktisk har samarbejdet været så godt, at Søren skal skrive sit bachelorprojekt hos Tick Cad – og efter en afsluttende eksamen, står der et job parat til ham i Tick Cad.

Opfordrer til at tage praktikanter

”Søren har på kort tid fået et stort indblik i vores virksomhed og forretningsområde. Derfor er der en kontrakt, når han til næste år er færdig som ICT-ingeniør,” siger Karina Lichtenberg, der på baggrund af de gode erfaringer med Søren opfordrer andre virksomheder til at tage praktikanter.


Tick Cad er certificeret Autodesk Partner med specialisering på Product Design og Manufacturing og tilbyder værktøjer af professionel kvalitet til maskinkonstruktion i 3D, dokumentation og produktsimulering

 

{uniform form=9/}

Seneste nyheder

 • Tick Cad bliver forhandler af 3D-scannere fra FARO

  Pressemeddelelse 12. april 2018 Tick Cad bliver forhandler af 3D-scannere fra FARO Horsens-virksomheden Tick Cad går nu ind på det boomende marked for 3D-scanning. Teknologien har et enormt potentiale til at hjælpe i alle brancher, hvor præcis opmåling er en kritisk faktor. Tick Cad, der...

 • Tick Cad ApS ansætter senior specialist

  Pressemeddelelse 10. april 2018 Tick Cad ApS ansætter senior specialist Horsens-virksomheden Tick Cad udvider igen. Denne gang med ansættelse af senior specialisten Ardeshir Najafi. Han skal hjælpe Tick Cads kunder med at blive endnu bedre til at effektivisere deres forretning gennem 3D-software. Ardeshir...

 • Tick Cad føjer BIMDeX til paletten af løsninger

  Pressemeddelelse: Tick Cad udvider med nye produkter, der effektiviserer udveksling af CAD-filer Horsens-virksomheden Tick Cad, der forhandler og udvikler produkter til 3D-programmer udvider nu produktporteføljen. Det skal gøre det nemt og hurtigt at dele 3D-tegninger på tværs af systemer,...

 • Lancering af Tick Tool - Workspace

  Tick Tool - Workspace: et oprydningsværktøj til Vault - Få overblik over dine filer i Vault workspace For mange er det en udfordring at holde styr på filers status i Vault Workspace. Derfor har vi udviklet et værktøj, der giver dig overblik, og som med få klik gør det muligt at åbne, sortere og...

Nyheder fra Facebook

Top