Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

 
 

Inventor 2018

Invitation til lancering og ERFA

 
Vi fejrer releasen af Inventor 2018 med en række seminarer i hele landet, hvor du indbydes til at komme og få præsenteret nyhederne, samt deltage i faglig sparring med dine kollegaer i branchen.

Dagen starter med en gennemgang af nyhederne i Inventor 2018 og efter frokost slår vi over i ERFA-møde, hvor fokus rettes mod det interne flow fra model til produktion og after-sales (reservedelskatalog, samlevejledninger mv.) 

Sidst, men ikke mindst vil vi dagen igennem notere de ønsker til tips og tricks, som vil blive gennemgået i programmets sidste time
 
Vel mødt
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Inventor 2018 What's New Overview
Kommende workshops
Tick Tool Manage - 13. juni
På workshoppen vil du blive superbruger af Tick Tool Manage og lære, at opsætte både Tick Tool Basic og Tick Tool Manage til at understøtte de specifikke workflow, der er væsentlige i jeres forretning.  
Content Center Workshop  - 20. juni
Inventors Content Center indeholder over 750.000 parter og dækker 18 internationale standarder. Få overblik og arbejd mere effektivt ved at oprette et firmaspecifikt Content Center.
Inventor iLogic - 29. juni
Tilføj et ekstra lag af intelligens til dine modeller med iLogic. På workshoppen gennemgår vi grundprincipperne og du vil bla. lære at styre din models længde, højde og bredde. 

Tick Cads workshops er målrettede dagsarrangementer, hvor der fokuseres på specifikke funktioner i Autodesk Inventor. Deltagerne er velkomne til at medbringe egne workstations og modeller, som kan indgå i dagens undervisning.

Se og tilmeld workshops her
Med venlig hilsen
Tick Cad
Marsalle 26 - 8700 Horsens - +45 72 118 184 - www.tickcad.dk 
 
Copyright © 2017 Tick Cad, All rights reserved.


 

                  Tick Tool Manage workshop

                      Superbruger workshop

 Ny workshop! 

Bliv superbruger på Tick Tool Manage 

Workshoppen er en grundig gennemgang af features og opsætningsmuligheder i Tick Tool Manage.

Vi gennemgår blandt andet:
 • Opsætning af Workspaces og Configurations
 • Tilføj Costum properties til Tick Tool Manage
 • Advanced filenaming
 • Placering af 2D dokumentation I mappestruktur
 • Opsætning og tilpasning af udskrifter

Workshoppen tager udgangspunkt i deltagernes behov og der vil være både praktiske eksempler og hands-on. 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Workshoppen afholdes ved Tick Cad, 8700 Horsens  kl. 13:00 - 16:00. Pris ex moms 950,- pr deltager. 
Hent pdf her 
Klik her for alle arrangemneter bla.:
Inventor Presentation - 4. april
På workshoppen arbejder vi med mulighederne i Autodesks Inventors presentation miljø, hvor du bla. vil lære at arbejde med exploded views, samt kamera og lyssætning. 
Inventor Opsætning - 25. april 
Lær at opsætte Inventor, så den understøtter jeres arbejdsgange. Du får opsætningerne med hjem og kan nemt dele med dine kollegaer. 
Inventor What's New 2018
Inventor 2018 er lanceret og vi ser frem til at vise dig alle nyhederne på et af de 4 What's New arrangementer.
 
Inventor What's New afholdes i Skive - Odense - Glostrup - Horsens

Tick Cads workshops er målrettede arrangementer, hvor der fokuseres på specifikke funktioner i Autodesk Inventor. Deltagerne er velkomne til at medbringe egne workstations og modeller, som kan indgå i dagens undervisning.

Med venlig hilsen
Tick Cad
Marsalle 26 - 8700 Horsens - +45 72 118 184 - www.tickcad.dk 
Copyright © 2017 Tick Cad, All rights reserved.

Nyhedsbrev September 2016

I dette nyhedsbrev kan du læse om de kommende erfa- og gåhjem møder, hvor du som bruger af Inventor kan få værdifuld viden om muligheder både i Inventor og hvordan data fra Inventor kan overføres til andre af virksomhedens systemer.
Se også resultatet af undersøgelsen om brugen af Tick Tool Manage, der viser, hvilke funktioner der anvendes oftest og bliv fristet af den nye SpaceMouse Enterprise i shoppen. 

ERFA-møde for Inventorbrugere

Erfamødet er henvendt til Inventorbrugere, der er interesserede i, at arbejde endnu mere effektivt ved hjælp af optimering af designprocessen med de værktøjer, der er tilgængelige i programpakken og med Tick Tool for sikkerhed og overblik. 


ERFA- møderne afholdes i Skive d. 1. november  og Fredericia d. 3. november


Blandt punkterne på agendaen er: Fordelene ved et firmaspecifikt ContentCenter • Muligheder og faldgruber ved opbygning af Konfigurator • Factory Design Utillities • Tips og tricks. 

Se agenda og tilmeld

Fra Autodesk Inventor til Microsoft Dynamics

Har I taget aktivt stilling til hvordan samarbejdet skal være mellem Inventor og jeres økonomisystem?
I samarbejde med TO-Plus indbyder vi til gå-hjem møde i hhv Horsens 5. oktober og Odense 6. oktober, hvor vi gennemgår muligheder for integration fra Inventor til Microsoft Dymanics.

Se mere og tilmeld 

Inventor tips fra supporten

Hjælp min computer siger lyde når jeg arbejder i Inventor!!!
Er du træt af at høre lyde, når du selv eller din kollega har succes med at lave en constraint i Inventor, så findes hjælpen her: 
Gå til menuen Tools > Application Options, vælg Assembly og fjern fluebenet i "Relationhip audio notification" - så bliver der mere ro på kontoret :) 

Tilmeld dig et ERFA-møderne og få flere tips til Applications Options

 Kampagne fra Autodesk - Spar op til 50%

.

Opgradér ældre icenser
Har I en ældre Autodesk licens (R14 - 2016 perpetual licens eller en 2017 licens uden aktiv subscription) er der mulighed for at spare op til 50% ved leje af en 3-årig licens. 
Se indhold af de nye Collections her og kontakt Tick Cad for at høre nærmere om dine muligheder.

Tick Tool Manage - Brugerundersøgelse

I september udsendte vi et spørgeskema til alle brugere af Tick Tool Manage for i samspil med brugerne at fortsætte udviklingen på de områder, der giver mest værdi.

Svarene viser, at der i gennemsnit kan spares en dag om måneden pr bruger og at det primært er den hurtige generering af 2D og det visuelle overblik over filstatus der giver fordelene. 

Se brugerundersøgelsen her

Opdater til nyeste version

Er din version af Tick Tool Manage installeret før 1. juni 2016, så klik herunder og udfyld med relevante oplysninger, så sender vi installationspakke med din opdatering.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Inventor Projektpakke

Lej en komplet løsning til jeres projektansættelse
Inventor Projektpakke er en stor fordel, når eksterne konsulenter indkaldes til et projekt eller som hjælp ved spidsbelastninger, hvor indkøb af hardware og bøvl med installation, nu kan helt kan undgås. 

Maskinen leveres installeret med Autodesk Inventor Professional og aftalen kan forlænges.

SpaceMouse Enterprise Kit 

Få den nye SpaceMouse Enterprise bundlet med CadMouse og CadPad for kun 2990,- ex moms
Pris ved køb udenfor kampagn
e 3.800,- ex moms

 

Følg også Tick Cad på Linkedin - vi udsender opdatering om arrangementer, produktopdateringer mv. ca. 1 gang om ugen.   
Kontakt os for support, tilbud på licenser, opgradering til Inventor R2017, demo af Tick Tool på jeres modeller eller aftal et møde for gennemgang af jeres workflows og programmering af specialfunktioner. 

Med venlig hilsen
Tick Cad

Praktikplads fører til fast stilling

Igennem det seneste halve år har CAD-virksomheden Tick Cad ApS i Horsens haft en praktikant fra ICT-ingeniøruddannelsen. Det har været en stor succes, som har ført til aftale om fastansættelse når Søren Nørgaard Tick Caduddannelsen er færdig.

Søren Nørgaard på 28 år er på sidste del af sin uddannelse som ITC-ingeniør. Han har netop afsluttet sit praktikophold hos Tick Cad i Horsens, der forhandler og udvikler løsninger til Autodesk Inventor. Søren og Tick Cad fandt hinanden gennem BusinessHorsens’ matchmaker, og det har alle parter været glade for:

”Jeg har været en del af hverdagen i virksomheden, og det har givet mig et stort indblik i det virkelig liv, hvor programmering sker i samspil med kunder og kolleger,” siger Søren.
Særlig positivt har det været, at være blevet taget med i store projekter og bidrage til løsninger i tæt kundekontakt.

Nye øjne på virksomhedens udfordringer

”Vi har haft stor glæde af at have Søren hos os. Der har været fart på, og i kraft af sin uddannelse har han været i stand til at komme med nye løsninger på nogle af de udfordringer, vi står med. Det har været et kæmpe plus,” siger direktør i Tick Cad, Karina Lichtenberg.
”Når man kommer ud i en virksomhed, så kan det i nogle tilfælde være en fordel at have teorien fra skolebænken. Mine kolleger i Tick Cad har ofte kunne gøre brug af den nyeste teori, som jeg har med mig fra uddannelsen, og det har det givet et spændende samspil,” fortæller Søren. Han fremhæver desuden, at han har haft en stor grad af selvstændighed, og at der er blevet lyttet til hans input.

Job står parat efter uddannelsen

I de seneste seks måneder har Sørens programmeringsevner haft en positivt indvirkning på virksomhedens udvikling af add-ons til Autodesk Inventor. Det har blandt andet kunne lade sig gøre, fordi Tick Cad er en lille virksomhed, hvor hver medarbejder gør en stor forskel og fordi kunderne har taget godt i mod Søren som medspiller i udviklingsfasen. Faktisk har samarbejdet været så godt, at Søren skal skrive sit bachelorprojekt hos Tick Cad – og efter en afsluttende eksamen, står der et job parat til ham i Tick Cad.

Opfordrer til at tage praktikanter

”Søren har på kort tid fået et stort indblik i vores virksomhed og forretningsområde. Derfor er der en kontrakt, når han til næste år er færdig som ICT-ingeniør,” siger Karina Lichtenberg, der på baggrund af de gode erfaringer med Søren opfordrer andre virksomheder til at tage praktikanter.


Tick Cad er certificeret Autodesk Partner med specialisering på Product Design og Manufacturing og tilbyder værktøjer af professionel kvalitet til maskinkonstruktion i 3D, dokumentation og produktsimulering

 

Nyhedsbrev marts 2017 

I dette nyhedsbrev kan du finde information om opgradering af ældre Autodesk licenser, få tips til Inventor R2017, samt datoer for det kommende ERFA møde!
     2017 har desuden budt på sammenlægning med islandske CAD ehf, en ny kollega i Horsens og ikke mindst en ny version af Tick Tool.

Autodesk kampagne 
Byt til nyt og spar op til 30%

Kampagnen er væsentlig for alle, der har en ældre Autodesk licens R14 - 2016 perpetual licens eller en 2017 licens uden aktiv maintenance plan. 

Kontakt Tick Cad for tilbud på din løsning Tlf. 72 118 184

Inventor Tips

Sketch driven pattern i Inventor 2017
Laver du en speciel feature på en part, som skal genbruges flere vilkårlige steder på samme flade, så er sketch driven pattern værktøjet, du har brug for.  Klik her for vejledning 

 

Inventor Whats new & ERFA 

Tilmeld dig allerede nu til et af Tick Cads dagsmøder. Du kan se frem til en dag med præsentation af de nyeste funktioner i Autodesk Inventor, spændende brugerindlæg og inspirerende sparring fra andre Inventor brugere.  

Tilmeld nu: Skive 30. maj  Odense 31. maj  Glostrup 1. juni   

 

Ny workshop – Inventor Presentation

Gode visuelle præsentationer formidler dine ideer klart for kunder og kollegaer

På workshoppen arbejder vi med mulighederne i Autodesks Inventor presentation miljø

På workshoppen gennemgår vi bla.:

 • Opret præsentationer
 • Opret storyboards og arbejd med snapshot views
 • Animerede præsentationer
 • Publicering af præsentationer
Se mere og tilmeld kl. 4. april 9 - 16

 

 Tick Tool - Brugerinfo

Tick Tool Basic: Seneste version 1.1.11 
Tick Tool Manage incl. CADCONNECT og Calc: Seneste version 2.2.25 
Nyheder:

 • Øget brugervenlig ved propertymanagement med dynamisk indtastningsmenu.
 • Udtag vare nr. fra ERP.
 • Support for iPart og iAssemblies
 • Forbedret Vault integration

Er din Tick Tool Manage version nyere end 2.0 kan du requeste din opdatering på knappen herunder.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Christian Ulrik Andersen - Teknisk sælger

Christian har lang og bred erfaring med teknisk salg af IT løsninger og vi glæder os over at byde ham velkommen til Tick Cad. 
Kontaktoplysninger
Christian Ulrik Andersen  Tlf. 2258 6460  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Se mere om Christian på Linkedin 

CAD ehf og Tick Cad 

Mange års nært samarbejde har udviklet sig til et fast forhold med fælles navn.

Islandske CAD ehf med Finnur P. Frodason i spidsen hedder pr. 1. januar Tick Cad ehf og er en integreret del af samlede team mht. salg og support. 
Følg også Tick Cad på Linkedin - vi udsender opdatering om arrangementer, produktopdateringer mv. ca. 1 gang om ugen. 

Tick Cad ansætter praktikant til analyse og markedsføring

Janni Steffensen

 

Jannie Steffensen er som led i uddannelsen Global Business Engineering på VIA startet på et halvt års praktik hos Tick Cad. Her skal hun foretage markedsundersøgelser og analysere mulighederne for udvikling af Tick Cads portefølje. 

"Det er spændende, at kunne anvende teorien fra skolen i den virkelige verden. Jeg har allerede efter de første uger lært meget, blandt andet om barriererne mellem teori og praksis," fortæller Jannie Steffensen, der er 25 år og går på syvende semester.

"Tick Cad har gode erfaringer med samarbejdet med VIA om praktikforløb og vi oplever at forløbende er med til at udvikle både virksomhed og den studerende," siger Karina H. de Lichtenberg. 

{uniform form=9/}

Top