Tlf. + 45 72 118 184

Vi gør det nemt, at få den rette løsning

Når vi udveksler tegninger med underleverandører, så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl. Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

Artikel i Horsens Folkeblad 15.01.19 Leif 1

"Ude på Beringshavet sejler et stort færøsk industriskib, som for nylig lagde til kaj på Færøerne for at få udskiftet sin motor.

Et indgreb, der normalt ville tage tre uger, fordi bådens indvendige rammer skal måles op, inden den ny motor kan installeres. Tre uger, hvor aktiviteterne står stille.

Ikke desto mindre tog indgrebet kun 12 dage med hjælp fra Horsens-virksomheden Tick Cad ApS. Ved hjælp af en 3D-scanner kunne de forudgående opmålinger nemlig laves på forhånd, så installationen kunne pågå, så snart båden

lagde til land. - Det er godt billede på, hvad det er, vi laver. Vi lytter til kundernes behov og finder en effektiv løsning, siger Leif Jessen Hansen, partner i Tick Cad.

 

Læs hele artiklen i Horsens Folkeblad her 👉 https://hsfo.dk/artikel/206307?rss&utm_source=Responsys&utm_medium=email&utm_campaign=Redaktion_Daily_Newsletter_HF&e_id_m=

 

 

Tekst: Claus Skovholm, Foto: Søren E. Alwan

 

 

Top