Tick Tool Referencer

Kundeudsagn

Med Tick Tool Manage bliver håndtering af filer fra Autodesk Inventor automatiseret. Det skaber overblik, og brugerne skal ikke længere gennemgå lange manuelle arbejdsgange for at sikre, at de rette filer arkiveres rette sted. Det har en lang række brugere af Autodesk Inventor fået øjnene op for. 


Hos Nikodan Conveyor System bruger man Tick Tool Manage til ordrestyring og projektstyring. Tidligere skulle medarbejderne manuelt optælle styklister, skrive noter og sætte stempler på filerne fra Autodesk Inventor. Det betød, at der bleNikodan Conveyor Systemsv brugt meget tid på processen mellem, at man havde de færdige tegninger, og til man havde et færdigt produktionsgrundlag. ”Den tid, sparer vi nu og det bliver til rigtig mange timer om måneden. Jeg vil vurdere, at vi kan spare ca. 60 pct. tid med Tick Tool Manage i forhold til den manuelle proces, som vi brugte tidligere,” siger Gert Jensen fra Nikodan Conveyor System.

Nikodan Conveyor System har undersøgt andre alternativer, men Tick Tool Manage blev valgt, fordi det fungerer og er unikt i sin brugertilpasning. ”Vi kan selv vælge, hvad der skal stå på tegningerne, og hvordan det skal sættes op. Det har været en fordel for os, og det er en af de vigtigste grunde til, at vi har valgt Tick Tool Manage,” siger Gert Jensen.


Kunderne skal have de rigtige tegninger

DFT-Presswork bruger Tick Tool Manage til at holde styr på tegninger og rettigheder til dem. ”Vi arbejder med både PDF og DXF-filer, og det er vigtigt, at vores kunder har de rigtige tegninger til rådighed. Med Tick Tool Manage kan vi sikre, at alle i virksomheden altid har præcist de samme data, som vi har i Inventors Vault. Det giver både tryghed, og sparer os for tid,” fortæller Peter O. Larsen. DFT-Presswork forventer at kunne spare mange timer på årsplan med Tick Tool Manage, men det var ikke den eneste grund at implementere programmet. Tidligere skulle Peter O. Larsen og hans medarbejdere manuelt tjekke, om filerne stemte overens, og det gav risiko for fejl. Den type fejl er nu helt elimineret.

 

Fik udviklet en specialfunktion

ncj logo Hos smede- og stålentreprisevirksomheden NC Jensen Maskinfabrik har man i samarbejde med Tick Cad udviklet en specialfunktion til Tick Tool Manage. Funktionen gør det muligt, at man i Autodesk Inventor markerer et område på sine tegninger, som med en farvekode på DFX-filerne fortæller, at området på elementet skal graveres. Det sparer tid i produktionen som ikke behover at opmåle, da de kan se, hvor der eksempelvis skal påsvejses et rør. ”Det er en vigtig funktion for os, og det var derfor et krav, vi stillede til Tick Cad. Den opgave har Tick Cad løst, og det fungerer,” siger Christian Platz.

Udviklingen af Tick Tool Manage sker løbende i samarbejde med kunderne. Det kan Rikke Haslev fra møbelproducenten Steens Group tale med om: ”Vi har haft et godt samarbejde med Tick Cad om Tick Tool Manage. De har eksempelvis lyttet til vores ønsker om at få nogle nye funktioner med i Tick Tool Manage. Vi ville gerne have udvidet mulighederne for at kunne sortere og filtrere filerne, og det har vi fået i den nyeste version. Det er rart at vide,Steens Group at de løbende udvikler produktet sammen med kunderne,” siger hun.


Tick Tool Manage løser problem med ens filnavne

Compac logoFor nyligt er Compaq Hydraulik også begyndt at bruge Tick Tool Manage. I første omgang benyttes det primært til at generere unikke filnumre på tegningerne, hvilket er en fordel, da det ikke sker automatisk i Autodesk Inventor. ”Tick Tool Manage er brugbart i mange sammenhænge: Til at lave PDF’er automatisk, til skærefiler og bukketegninger, hvor man noterer på selve tegning, hvor mange der skal bruges og tykkelsen på materialet. Det kan spare rigtig meget tid,” siger Bent Nielsen fra Compaq Hydraulik.


Også det manuelle arbejde med at generere og gemme filer på rette sted, uanset om det er i cloud, hos en kunde eller i produktionen, løser Tick Tool Manage. Kuni Maskinfabrik har eksempelvis fået et bedre overblik over, hvor de Kuni Maskinfabrikforskellige tegninger er. Det har tidligere været en udfordring for virksomheden, der ofte arbejder med større projekter.

”Vi udveksler tegninger med underleverandører, og det er tit en lang proces, når vi eksempelvis ændrer en fil. Så skal vi huske at gemme den som både PDF og DXF og gemme den det rigtige sted. Det foregår helt automatisk med Tick Tool Manage, - og vi undgår menneskelige fejl,” fortæller Hans Jørgen Madsen fra Kuni Maskinfabrik.

 

Top