Tlf. + 45 72 118 184

Her har du altid et overblik over aktuelle kampagner og tilbud fra Autodesk. Hos Tick Cad, har vi gjort det nemt for dig og samlet det hele èt sted. Har du spørgmål til et kampagnetilbud eller din nuværende løsning, så kontakt os på tlf. +45 72 118 184 -  så er du sikker på at få det rigtige svar og rådgivning. 

 

August 7 - October 25, 2018: Skift fra subscription til Collection og spar 20%

Har du en AutoCAD, Revit eller Inventor Professional på subscription, kan I nu vælge at skifte til Collection og dermed spare 20% de tilbageværende måneder af den eksisterende subscription periode. Der er en begrænsning på 25 subscriptions. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne, for råd og vejledning.

 

August 7 - October 25, 2018: Få  25% på udvalgte tillægsprodukter ved køb af ny Product Design & Manufacturing Collection 

Ved køb af en ny Product Design & Manufacturing Collection subscription eller bestilling af M2S til Product Design & Manufacturing Collection spare I nu op til 25% på SRP for Annual subscription på Vault Professional, CFD Premium og VRED Design. Der er en begrænsning på 5 subscriptions med rabat. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne, for råd og vejledning.

   

Top