AutoCAD/AutoCAD LT - Dynamiske blokke

Beskrivelse

Ved at bruge dynamiske blokke, kan du reducere antal og omfang af blokke samtidig med, at du sparer tid på at vedligeholde forskellige blokke. Dynamiske blokke indeholder brugerdefinerede informationer, som gør det muligt for dig at tilføre forskellige variabler til samme blok. Eksempelvis kan en dynamisk blok indeholde 25 størrelser af samme objekt. Det betyder, at du kan nøjes med én blok, der har flere forskellige størrelser. Ved at bruge dynamiske blokke kan du dermed reducere antal og omfang af blokke samtidig med, at du sparer tid på at vedligeholde forskellige blokke.

På workshoppen lærer du de grundlæggende elementer i oprettelse og redigering af dynamiske blokke, samt hvordan dine blokke kan gøres ’intelligente’ og tildeles brugbare informationer. Vi kigger herefter på opsætning af Layout med tegningshoved og foldemærker, som du nemt kan ændre, hvis papirstørrelsen ændrer sig. Vi gennemgår, hvordan du sætter parametre og Actions på blokken, således at blokken gøres dynamisk og fleksibel. Endvidere vil du lære at sætte synlige og usynlige informationer på blokken i form af Attributter.

Udbytte: Efter workshoppen vil du være i stand til at gøre dine blokke intelligente, så du kan arbejde mereeffektivt. Du vil samtidig være i stand til at anvende Attributter som hjælp til at få ufyldt tegningshoveder og trække informationer ud.

Dagens emner:
✓ Gennemgang af de forskellige parametre
✓ Hvordan du gør dine blokke dynamiske med Actions
✓ Hvordan du anvender Attributter
✓ Hvordan du arbejder med dataudtræk fra blokke (Ikke i AutoCAD LT)
✓ Hvordan du opretter standard Layout med tegningshoved og foldemærker
✓ Gennemgang af Visibility States

Undervisningsform: Workshop med udgangspunkt i dine rutiner og en kombination af teori og praktiske øvelser. Medbring gerne egen workstation, så de opsætninger, du arbejder med i løbet af dagen, lægges på med det samme.
Målgruppe: AutoCAD og AutoCAD LT brugere
Forudsætning: Kendskab til AutoCAD eller AutoCAD LT.


Arrangementsoversigt

Datoer 05-09-2018 9:00
Slutdato 05-09-2018 16:00
Pris 2.200 ex moms
Sted
Tick Cad, Horsens
Sverigesvej 19, 8700 Horsens, Denmark
Tick Cad, Horsens
Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement
2.200 ex moms
Top